Dimarts, 15 de Desembre de 2009 11:31:41
Fundacio Claror
Claror [Currículums]
Recordatori del mot de pas
Recordatori del mot de pas

Per recuperar el mot de pas per a aquesta aplicació, posa la teva adreça de correu electrònic i rebràs un missatge a la teva bústia.

Adreça de Correu:

Llei de protecció de dades de caràcter personal
La Política de Privacitat de Fundació Privada Claror, amb CIF G59080259 està presidida pel compliment de la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal. La finalitat d'aquestes fitxer és tenir en compte el teu "currículum vitae" per a la selecció, avaluació i aprovisionament de candidats. La Fundació Claror és compromet a tractar les vostres dades de manera confidencial i exclusivament amb les finalitats descrites.

La Fundació Claror, en els termes previstos a la LOPD garanteix l'exercici dels drets: d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició: Com usuari registrat pots, mitjançant l'adreça http://www.claror.net/curris/esborrarusuari.php, consultar, accedir, rectificar, cancel·lar o bé oposar-te al tractament. També pots exercir aquest dret personalment o bé per correu ordinari (no cal correu certificat ni similar). A tal efecte tenim un formulari per a l'exercici dels drets ARCO. Un cop complimentat es pot entregar personalment, o fer arribar per correu a: Fundació Claror Sardenya 337 entl. 2a adreçat a RRHH.